Πήρε υπνωτικό χάπι και οδήγησε πέντε ώρες στέλνοντας sms
Μια πραγματικά απίστευτη υπόθεση κλήθηκε να χειριστεί η Αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε ανήσυχη για να τους περιγράψει το περιστατικό: μία φίλη της πήρε το αυτοκίνητο και οδηγούσε, ενώ προηγουμένως είχε πάρει υπνωτικό χάπι.
Μια πραγματικά απίστευτη υπόθεση κλήθηκε να χειριστεί η Αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε ανήσυχη για να τους περιγράψει το περιστατικό: μία φίλη της πήρε το αυτοκίνητο και οδηγούσε, ενώ προηγουμένως είχε πάρει υπνωτικό χάπι.
Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και τελικά την εντόπισε χάρη στο κινητό τηλέφωνο. Προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών, η οδηγός είχε διανύσει απόσταση 300χλμ σε πέντε ώρες.
Μάλιστα, όση ώρα οδηγούσε φαίνεται να έστελνε και μηνύματα μέσω του κινητού της τηλεφώνου.
Η γυναίκα πάντως, δεν είχε καμία ανάμνηση του όλου περιστατικού.
«Η τραγωδία θα μπορούσε να είναι αδιανόητη» είπε ο Ντέιβ Λίτον εκπρόσωπος της Αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι οι Αρχές έχουν κινήσει τη διαδικασία για της αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης.
Πάντως, όπως αναφέρει η Mirror, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πρωταγωνιστήσει σε αντίστοιχο περιστατικό πριν από 10 μήνες. Τότε, είχε οδηγήσει στην παραλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει
- Easter Getaway Under Tight Watch at Piraeus Port
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Σφαγή στον Λίβανο» – Ξεπέρασαν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Φωτιά στον Πάρνωνα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις




