Γύρισε ο Σπανούλης, επέμβαση ο Καϊμακόγλου
Στην Αθήνα επέστρεψε ο Βασίλης Σπανούλης, αφού ο προπονητής της Εθνικής Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να τον προφυλάξει λόγω τον ενοχλήσεων στη μέση του και δεν θα τον χρησιμοποιήσει στους δύο εναπομείναντες αγώνες του τουρνουά στο Στρασβούργο. Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Καϊμακόγλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανάταξης ρινικού οστού μετά τον τραυματισμό που είχε στη μύτη στον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Κροατία.
Στην Αθήνα επέστρεψε ο Βασίλης Σπανούλης, αφού ο προπονητής της Εθνικής Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να τον προφυλάξει λόγω τον ενοχλήσεων στη μέση του και δεν θα τον χρησιμοποιήσει στους δύο εναπομείναντες αγώνες του τουρνουά στο Στρασβούργο.
Ο αρχηγός της γαλανόλευκης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, δεν αγωνίστηκε την Παρασκευή και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Έτσι, επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του.
Προς το παρόν οι 25 ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4 Σεπτεμβρίου), είναι διάστημα που επιτρέπει στους ανθρώπους της εθνικής να μην ανησυχούν για την κατάσταση του Σπανούλη.
Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Καϊμακόγλου υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανάταξης ρινικού οστού μετά τον τραυματισμό που είχε στη μύτη στον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Κροατία.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο του Στρασβούργου. Ο διεθνής φόργουορντ δεν θα λάβει μέρος στους επόμενους αγώνες του τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη-έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (σήμερα με Γερμανία και αύριο με Γαλλία) ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα φορά προστατευτική μάσκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»


