Λουκιανός Κηλαηδόνης και Βαγγέλης Γερμανός μαζί στην «Τεχνόπολις»
Δύο φίλοι από παλιά, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Βαγγέλης Γερμανός συναντώνται για μια βραδιά στο Γκάζι. Οι δύο τραγουδοποιοί και τραγουδιστές θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί, στις 9 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.
Δύο φίλοι από παλιά, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Βαγγέλης Γερμανός συναντώνται για μια βραδιά στο Γκάζι.
Οι δύο τραγουδοποιοί και τραγουδιστές θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί, στις 9 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.
Θα τραγουδήσουν τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές δουλειές τους, αλλά και τραγούδια άλλων συνθετών.
Μαζί τους οι Red Wing σε country μουσικές.
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και ο Βαγγέλης Γερμανός έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουν πραγματοποιήσει μαζί και καλοκαιρινές περιοδείες.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
12 ευρώ ταμείο
15 ευρώ καθήμενοι (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων , Online: Viva.gr – τηλεφωνικά: 11876
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο


