Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μπράιαν Ντάνστον στον Ολυμπιακό
Ένα «τιτίβισμα» ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα στο... ερυθρόλευκο στρατόπεδο και να ετοιμάζονται χαλιά υποδοχής για το νέο μεταγραφικό απόκτησμα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, που αναμένεται να είναι ο Μπράιαν Ντάνστον.
Ένα «τιτίβισμα» ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα στο… ερυθρόλευκο στρατόπεδο και να ετοιμάζονται χαλιά υποδοχής για το νέο μεταγραφικό απόκτησμα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Ειδικότερα, το «tweet» Ιταλού δημοσιογράφου στο twitter ότι ο Μπράιαν Ντάνστον θα υπογράψει στον Ολυμπιακό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ προκάλεσε «τσουνάμι» από σχόλια στην εν λόγω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Τύπος της γειτονικής χώρας θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του 27χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ στους πρωταθλητές Ευρώπης και σύμφωνα, μάλιστα, με τελευταίο ιταλικό δημοσίευμα ο Αμερικανός απέρριψε πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Πέρυσι, ο Ντάνστον, ο οποίος έχει θητεύσει τη σεζόν 2010/11 στον Άρη, είχε με τη φανέλα της Βαρέζε στο ιταλικό πρωτάθλημα μέσο όρο 14.2 πόντους και 7.4 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
- Δήμος Σερβίων: Πράσινο φως για τα μάρμαρα Τρανοβάλτου



