Μένει στον Ολυμπιακό ο Σπανούλης
Υστερα από μαραθώνια συνάντηση Ολυμπιακός και Σπανούλης βρήκαν τη χρυσή τομή και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο για δύο εκατ. ευρώ τη σεζόν καθαρά, ποσό που ιακονοποίησε τον Ελληνα διεθνή, αφήνοντας στην άκρη τις προσφορές των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο» δήλωσε ο ίδιος.
Υστερα από μαραθώνια συνάντηση Ολυμπιακός και Σπανούλης βρήκαν τη χρυσή τομή και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του προσέφεραν τριετές συμβόλαιο για δύο εκατ. ευρώ τη σεζόν καθαρά, ποσό που ιακονοποίησε τον Ελληνα διεθνή, αφήνοντας στην άκρη τις προσφορές των Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και είμαι πολύ κοντά στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό», δήλωσε αποχωρώντας από τη συνάντηση ο Σπανούλης. «Συζητήσαμε άλλα πράγματα, κυρίως για το σχεδιασμό της ομάδας και πώς θα παίζει του χρόνου», πρόσθεσε.
O αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στο γραφείο των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ στις 9 το βράδυ και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου τέσσερις ώρες.
Η χρονική διάρκεια του προτεινόμενου συμβολαίου ήταν μάλλον αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον Βασίλη Σπανούλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
