Mercedes-Benz: Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το κλασικό αυτοκίνητο
Την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός ημερολογίου της Mercedes-Benz για το 2014 θα έχουν οι φίλοι της φωτογραφίας και του κλασικού αυτοκινήτου.
Τις δώδεκα φωτογραφίες του νέου ημερολογίου κλασικών αυτοκινήτων αναζητά η Mercedes-Benz.
Xωρίς κανέναν ουσιαστικό περιορισμό στην επιλογή του θέματος, ένας επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος μπορεί να αποτυπώσει μια κλασική Mercedes-Benz, η οποία θα έχει κατασκευαστεί πριν το 1994 και να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί στο Facebook.
Η προκαταρκτική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από την κοινότητα του Facebook, σε αντίθεση με την τελική επιλογή η οποία θα γίνει από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.
Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου 2013, ενώ οι δώδεκα νικητές θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.
Το ημερολόγιο θα διατίθεται από τον Οκτώβριο στο κατάστημα του Μουσείου της Mercedes-Benz στην Στουτγάρδη, αλλά και μέσω διαδικτύου, στην τιμή των 29,90 ευρώ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.