Επιπλέον έλεγχο απο το ΕΣΚΑΝ ζήτησε ο Ιωαννίδης
Mε επιστολή που έστειλε στον ΕΣΚΑΝ και κοινοποίησε στον ΕΣΑΚΕ και στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ζητάει να υπάρξει επιπλέον έλεγχος στους τελικούς της Α1. Ανάλογο ήταν αίτημα που υπήρξε απο την Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός, όμως η απάντηση της ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.
Mε επιστολή που έστειλε στον ΕΣΚΑΝ και κοινοποίησεστον ΕΣΑΚΕ και στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ζητάει να υπάρξει επιπλέον έλεγχος στους τελικούς της Α1. Ανάλογο ήταν αίτημα που υπήρξε απο την Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός, όμως η απάντηση της ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.
Μετά την αρνητική απάντηση του ΕΣΚΑΝ ο πρόεδρος της «πράσινης» Κ.Α.Ε Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο δεύτερος λοιπόν με δική του επιστολή ζητεί να απο το ΕΣΚΑΝ να υπάρξει επιπλεον όπως αναφέρει και στην επιστολή:
«Παρακαλώ για την άμεση και πλήρη ενεργοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού του ΕΣΚΑΝ, ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα διενέργειας ελέγχων και να μηδενιστεί κάθε περιθώριο οποιασδήποτε αμφισβήτησης των προθέσεών μας από οποιονδήποτε»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ΗΑΕ λένε ότι στοχοποιήθηκαν από 137 πυραύλους και 209 drones του Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Τραμπ για τις εξελίξεις στο Ιράν
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»

