Επιπλέον έλεγχο απο το ΕΣΚΑΝ ζήτησε ο Ιωαννίδης
Mε επιστολή που έστειλε στον ΕΣΚΑΝ και κοινοποίησε στον ΕΣΑΚΕ και στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ζητάει να υπάρξει επιπλέον έλεγχος στους τελικούς της Α1. Ανάλογο ήταν αίτημα που υπήρξε απο την Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός, όμως η απάντηση της ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.
Mε επιστολή που έστειλε στον ΕΣΚΑΝ και κοινοποίησεστον ΕΣΑΚΕ και στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ζητάει να υπάρξει επιπλέον έλεγχος στους τελικούς της Α1. Ανάλογο ήταν αίτημα που υπήρξε απο την Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός, όμως η απάντηση της ΕΣΚΑΝ ήταν αρνητική.
Μετά την αρνητική απάντηση του ΕΣΚΑΝ ο πρόεδρος της «πράσινης» Κ.Α.Ε Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο δεύτερος λοιπόν με δική του επιστολή ζητεί να απο το ΕΣΚΑΝ να υπάρξει επιπλεον όπως αναφέρει και στην επιστολή:
«Παρακαλώ για την άμεση και πλήρη ενεργοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού του ΕΣΚΑΝ, ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα διενέργειας ελέγχων και να μηδενιστεί κάθε περιθώριο οποιασδήποτε αμφισβήτησης των προθέσεών μας από οποιονδήποτε»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
- Νέα Υόρκη: Βίντεο σοκ με οδηγό ΙΧ να πέφτει πάνω σε ποδηλάτες – Ένας νεκρός
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ

