Οχήματα «βούτηξαν» στο ποτάμι κατά την κατάρρευση γέφυρας στις ΗΠΑ
Κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) τμήμα οδικής γέφυρας πάνω από τον ποταμό Σκάτζιτ, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους διαπολιτειακούς αυτοκινητόδρομους της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ. Οχήματα και επιβάτες βρέθηκαν στα παγωμένα νερά μετά την κατάρρευση της γέφυρας. Δεν υπήρξαν θύματα.
Κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) τμήμα οδικής γέφυρας πάνω από τον ποταμό Σκάτζιτ, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους διαπολιτειακούς αυτοκινητόδρομους της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ορισμένα οχήματα βρέθηκαν στα παγωμένα νερά μετά την κατάρρευση της γέφυρας.
Τα σωστικά συνεργεία έχουν ξεκινήσει την περισυλλογή των ατόμων που έπεσαν στο νερό.
Tρεις άνθρωποι διασώθηκαν και οι δύο νοσηλεύονται με υποθερμία, δήλωσε ο Γκίβεν Κατς, εκπρόσωπος της κομητείας Σκάτζιτ στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας.
Δεν υπάρχουν νεκροί από το ατύχημα. «Οι διασώστες δεν πιστεύουν ότι παραμένει κάποιος μέσα στο νερό» δήλωσε.
Η γέφυρα κατέρρευσε γύρω στις 19:00 μ.μ. (τοπική ώρα, 05:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας).
Ο διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος 5 είναι ο κύριος αυτοκινητόδρομος που συνδέει το Σιάτλ με το Βανκούβερ στον Καναδά.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κατάρρευση μπορεί να προκλήθηκε από ένα φορτηγό, πιθανόν υπερφορτωμένο, το οποίο προσέκρουσε στη δομή της γέφυρας ακριβώς πριν αυτή καταρρεύσει.
Η γέφυρα είχε κατασκευαστεί το 1955, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιδιωτικής Εθνικής Βάσης Δεδομένων για τις Γέφυρες.
Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σκάτζιτ, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, ζητεί από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή για να μπορούν να εργαστούν τα συνεργεία πρώτων βοηθειών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας