Βρέθηκε λύση για Παιανία, έφεση για την άδεια
Γεφυρώνεται το οικονομικό χάσμα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της οικογενείας Βαρδινογιάννη σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας και για την επόμενη περίοδο και όλα δείνουν ότι θα λυθεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα εν όψει της νέας σεζόν. Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επίτροπης αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Γεφυρώνεται το οικονομικό χάσμα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της οικογενείας Βαρδινογιάννη σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας και για την επόμενη περίοδο και όλα δείνουν ότι θα λυθεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα εν όψει της νέας σεζόν.
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό ως ενοίκιο για τη χρησιμοποίηση του προπονητικού κέντρου και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως θα μετρήσει θετικά στην υπόθεση της αδειοδότησης.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επίτροπης αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αναμένεται να εκδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (29/5).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ




