Kορυφαίος businessman το νέο «αφεντικό» στην Premier League
Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Premier League, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί. Έναρξη της θητείας του νέου επικεφαλής της πρώτης κατηγορίας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, η θητεία του Φράι θα αρχίσει την 1η Ιουνίου, όταν και θα παραλάβει τα ηνία κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας.
Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Premier League, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί. Έναρξη της θητείας του νέου επικεφαλής της πρώτης κατηγορίας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, η θητεία του Φράι θα αρχίσει την 1η Ιουνίου, όταν και θα παραλάβει τα ηνία κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας.
Ο 57χρονος Άγγλος έχει μακρά πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, με τις δραστηριότητές του να επεκτείνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και στη διαφήμιση. Μάλιστα, ο Φράι θεωρείται εξπέρ στη βιομηχανία των media και ειδικά στον τομέα των αθλητικών γεγονότων.
«Είχα την τύχη και το προνόμιο να δουλέψω σε ορισμένους εξαιρετικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς και με αρκετά μεγάλο εύρος ευθυνών, κάτι που νομίζω μου έχει δώσει τη δυνατότητα να έχω σφαιρική άποψη για τα πράγματα. Είμαι παθιασμένος με τον αθλητισμό και πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις», τόνισε ο ίδιος ο Φράι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Παραδέχεται ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι διαφωνούν μαζί του για το Ιράν
- Η ιστορία της αγαπημένης σκυλίτσας Friday του JFK Jr. – Ήταν κι αυτή στην τραγική πτήση;
- Πράσινη μετάβαση: Η καλύτερη απάντηση στην ενεργειακή κρίση;
- Ρωσία: Έστειλε πετρελαιοφόρο με 100.000 τόνους αργού πετρελαίου στην Κούβα
- Κυριαρχία Ανδρουλάκη στις κάλπες για την Κεντρική Επιτροπή – Το μεσημέρι τα τελικά αποτελέσματα και η μάχη για τις πρώτες θέσεις
- Μανόλης Ανδρόνικος: Σωστή κρίση και σταθερότητα χαρακτήρα



