Η ΕΠΟ δεν αποφάσισε, αλλά… εισηγήθηκε πλέι οφ την 1η Μάη
Η Σούπερ Λιγκ πέταξε την Πέμπτη το... μπαλάκι των πλέι οφ στην ΕΠΟ και εκείνη, μία ημέρα μετά, στη συνεδρίαση του ΔΣ. της Ομοσπονδίας, το επέστρεψε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού δεν αποφάσισε για τις ημερομηνίες, παρά μόνο εισηγήθηκε την έναρξη τους την πρωτομαγιά, την ολοκλήρωση τους στις 26 του ίδιου μήνα. Η τελική απόφαση για το πότε θα αρχίσουν τα πλέι οφ ανήκει στις ΠΑΕ που καλούνται πλέον να συμφωνήσουν. Παράλληλα, η ΕΠΟ αποφάσισε την μετάθεση του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τις 11 Μάη στις 12.
Η Σούπερ Λιγκ πέταξε την Πέμπτη το… μπαλάκι των πλέι οφ στην ΕΠΟ και εκείνη, μία ημέρα μετά, στη συνεδρίαση του ΔΣ. της Ομοσπονδίας, το επέστρεψε στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού δεν αποφάσισε για τις ημερομηνίες, παρά μόνο εισηγήθηκε την έναρξη τους την πρωτομαγιά, την ολοκλήρωση τους στις 26 του ίδιου μήνα. Η τελική απόφαση για το πότε θα αρχίσουν τα πλέι οφ ανήκει στις ΠΑΕ που καλούνται πλέον να συμφωνήσουν. Παράλληλα, η ΕΠΟ αποφάσισε την μετάθεση του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τις 11 Μάη στις 12.
Βέβαια, η μετάθεση του Τελικού του Κυπέλλου προκαλεί ένα νέο ζήτημα, καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός της Ευρωλίγκα.
Από εκεί και πέρα στο ΔΣ της Παρασκευής, πάρθηκε απόφαση να καταγγελθεί η σύμβαση για την κάρτα υγείας, ενώ αναφορικά με την περίπτωση Κατίδη άπαντες συμφώνησαν με την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων για αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από τις Εθνικές Ομάδες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως προέκυψε από τη νέα εισήγηση:
1η Μαΐου 1η αγωνιστική των πλέι οφ
7 Μαΐου 2η αγωνιστική των πλέι οφ
12 Μαΐου Τελικός Κυπέλλου
15 Μαΐου 3η αγωνιστική των πλέι οφ
19 Μαΐου 4η αγωνιστική των πλέι οφ
22 Μαΐου 5η αγωνιστική των πλέι οφ
26 Μαΐου 6η αγωνιστική των πλέι οφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 10 νεκροί εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων
- Ιράν: 2 στους 3 Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται ο πόλεμος
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ

