Αναστέλλουν επ’αόριστον τη μεταφορά μαθητών τα ΚΤΕΛ έξι νομών
Τη μεταφορά των μαθητών αναστέλλουν επ' αόριστον το ένα μετά το άλλο τα ΚΤΕΛ της χώρας, εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων για τη σχολική χρονιά 2011-2012, αλλά και της απόφασης για περικοπή 20% στη δαπάνη των μαθητικών δρομολογίων που έχουν ήδη εκτελεστεί. Από τις αρχές της εβδομάδας δεν μεταφέρουν μαθητές τα ΚΤΕΛ των νομών Σερρών, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Μεσσηνίας και Αργολίδας.
Τη μεταφορά των μαθητών αναστέλλουν επ’ αόριστον το ένα μετά το άλλο τα ΚΤΕΛ της χώρας, εξαιτίας της μη καταβολής δεδουλευμένων για τη σχολική χρονιά 2011-2012, αλλά και της απόφασης για περικοπή 20% στη δαπάνη των μαθητικών δρομολογίων που έχουν ήδη εκτελεστεί.
Από τις αρχές της εβδομάδας δεν μεταφέρουν μαθητές τα ΚΤΕΛ των νομών Σερρών, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Μεσσηνίας και Αργολίδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «6 μέρες»
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, χιλιάδες μαθητές να μην μπορούν να φτάσουν εύκολα στα σχολεία τους και οι οικογένειές τους αναγκάζονται να τα μεταφέρουν με δικά τους μέσα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας