Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Παντελή Καφέ και της διοίκησης της Βέροιας. Ως γνωστόν, ο διεθνής μέσος απέχει το τελευταίο διάστημα από τις προπονήσεις και πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, προχώρησε σε αποστολή εξωδίκου, με σκοπό να προετοιμάσει την κατάσταση για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει και που το πιθανότερο είναι ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα σε βάρος του ποδοσφαιριστή.

Από τη δική του μεριά, ο Καφές έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Βέροια και πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρουσιάστηκαν Ντούσερ – Μοκάκε

Ετοιμοι να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα να πετύχει τον στόχο της δήλωσαν οι Άλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκάκε, στην επίσημη παρουσίασή τους που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Βέροια.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της Βασίλισσας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό τους, ανέφεραν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο για να συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Τόνισαν επίσης πως, παρά το γεγονός ότι είχαν να παίξουν σε επίσημο ματς για αρκετό διάστημα, από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν με την «κυανέρυθρη» φανέλα και να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ