Ο Γιαννιώτης τρίτος καλύτερος κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας
Μια ακόμη διάκριση για τον Σπύρο Γιαννιώτη έφερε το τέλος του 2012, καθώς αναδείχθηκε τρίτος στην ψηφοφορία της FINA για την ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή της ανοιχτής θάλασσας. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και πρώτος στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έλαβε ποσοστό 5.9% των ψήφων, πίσω από τους Ουσάμα Μελούλι (73.3%) και Τόμας Λούρτζ (13.9%) που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ακολούθησαν ο Αυστραλός Τρεντ Γκρίμσλεϊ (5%) και ο Καναδός Ρίτσαρντ Γουάινμπεργκερ με τον Τσέχο Ρόστισλαβ Βίτεκ (1%).
Μια ακόμη διάκριση για τον Σπύρο Γιαννιώτη έφερε το τέλος του 2012, καθώς αναδείχθηκε τρίτος στην ψηφοφορία της FINA για την ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή της ανοιχτής θάλασσας.
Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και πρώτος στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έλαβε ποσοστό 5.9% των ψήφων, πίσω από τους Ουσάμα Μελούλι (73.3%) και Τόμας Λούρτζ (13.9%) που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ακολούθησαν ο Αυστραλός Τρεντ Γκρίμσλεϊ (5%) και ο Καναδός Ρίτσαρντ Γουάινμπεργκερ με τον Τσέχο Ρόστισλαβ Βίτεκ (1%).
Ήταν ήδη γνωστή η ανάδειξη του «χρυσού» Ολυμπιονίκη, Μελούλι σε κορυφαίο, αλλά την Παρασκευή (11/1) η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ανακοίνωσε πως ο Γιαννιώτης πήρε την 3η θέση στη σχετική ψηφοφορία, καθώς πρόκειται μια από τις κορυφαίες μορφές του σπορ λόγω των αδιάκοπων επιτυχιών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


