Ο Γιαννιώτης τρίτος καλύτερος κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας
Μια ακόμη διάκριση για τον Σπύρο Γιαννιώτη έφερε το τέλος του 2012, καθώς αναδείχθηκε τρίτος στην ψηφοφορία της FINA για την ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή της ανοιχτής θάλασσας. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και πρώτος στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έλαβε ποσοστό 5.9% των ψήφων, πίσω από τους Ουσάμα Μελούλι (73.3%) και Τόμας Λούρτζ (13.9%) που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ακολούθησαν ο Αυστραλός Τρεντ Γκρίμσλεϊ (5%) και ο Καναδός Ρίτσαρντ Γουάινμπεργκερ με τον Τσέχο Ρόστισλαβ Βίτεκ (1%).
Μια ακόμη διάκριση για τον Σπύρο Γιαννιώτη έφερε το τέλος του 2012, καθώς αναδείχθηκε τρίτος στην ψηφοφορία της FINA για την ανάδειξη του καλύτερου κολυμβητή της ανοιχτής θάλασσας.
Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και πρώτος στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έλαβε ποσοστό 5.9% των ψήφων, πίσω από τους Ουσάμα Μελούλι (73.3%) και Τόμας Λούρτζ (13.9%) που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Ακολούθησαν ο Αυστραλός Τρεντ Γκρίμσλεϊ (5%) και ο Καναδός Ρίτσαρντ Γουάινμπεργκερ με τον Τσέχο Ρόστισλαβ Βίτεκ (1%).
Ήταν ήδη γνωστή η ανάδειξη του «χρυσού» Ολυμπιονίκη, Μελούλι σε κορυφαίο, αλλά την Παρασκευή (11/1) η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) ανακοίνωσε πως ο Γιαννιώτης πήρε την 3η θέση στη σχετική ψηφοφορία, καθώς πρόκειται μια από τις κορυφαίες μορφές του σπορ λόγω των αδιάκοπων επιτυχιών του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
- Οι νέοι στην Ουγγαρία έδιωξαν τον Ορμπάν από την εξουσία – Ο λόγος που έχασε τις εκλογές
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- 3D: Συνελήφθη ο frontman των Massive Attack σε διαμαρτυρία υπέρ της Palestine Action
- Ηράκλειο: Στις φλόγες χώρος ενοικιαζόμενων οχημάτων – Δείτε βίντεο




