Με μηδενισμό και πρόστιμο 4.000 ευρώ πλήρωσε η ΠΑΕ Τύρναβος την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κακαβίτση στον αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2).

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής δέχθηκε σήμερα την ένσταση του καρδιτσιώτικου συλλόγου κατά του Τυρνάβου και κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της πρώτης με τέρματα 3-0 (σ.σ. ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1). Επιπλέον υπέβαλε πρόστιμο στην ΠΑΕ Τύρναβος, ενώ διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Κακαβίτσης, σύμφωνα με την ένσταση, ήταν τιμωρημένος από την περσινή περίοδο που αγωνιζόταν στον Αμπελωνιακό, για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας που κατακυρώνει το ματς του Τύρναβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας υπέρ της δεύτερης, τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και η νέα βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές διαμορφώθηκε ως εξής:

Βατανιακός–Δόξα Κρανούλας 1-1

Κασσιόπη-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Εθνικός Σιδηροκάστρου-Οικονόμος 0-0

Τύρναβος 2005–Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 α.α.

Ακαδημία Πλαταμώνα-Ζάκυνθος 5-1

Οδυσσέας Κορδελιού–Τηλυκράτης Λευκάδας 3-0

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ


1. Απόλλων Καλαμαριάς 22

2. Αναγέννηση Καρδίτσας 15

3. Τύρναβος 14

4. Κασσιόπη 13

5. Βατανιακός 11

. Ακαδημία Πλαταμώνα 11

7. Εθνικός Σιδηροκάστρου 10

8. Δόξα Κρανούλας 8

. Ζάκυνθος 8

10. Οδυσσέας Κορδελιού 6

. Οικονόμος Τσαριτσάνης 6

. Τηλυκράτης Λευκάδας 6

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ