Σημείο αναφοράς ο καιρός για Χριστόπουλο και Μπάγεβιτς
Τη δυσκολία της διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα παραδέχθηκαν οι Γιάννης Χριστόπουλος και Ντούσαν Μπάγεβιτς, προπονητές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρόμητου αντίστοιχα. «Είμαστε πίσω από τους στόχους μας» τονίζει ο δεύτερος.
Τη δυσκολία της διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα παραδέχθηκαν οι Γιάννης Χριστόπουλος και Ντούσαν Μπάγεβιτς, προπονητές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρόμητου αντίστοιχα.
Γιάννης Χριστόπουλος (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Ήταν ένα ματς σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλές αντιδράσεις και πιστεύω πως αν κάποιος έπρεπε να νικήσει αυτός ήμασταν εμείς. Ο Ατρόμητος έκανε μόλις μία κλασική ευκαιρία».
Ντούσαν Μπάγεβιτς (προπονητής Ατρομήτου): «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τέτοια βροχή και τέτοιο γήπεδο. Είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες να πετύχουν γκολ. Όποια το πετύχαινε πρώτη θα νικούσε. Είμαστε πίσω από τους στόχους μας. Πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι περισσότερο. Ήταν διαφορετικό ματς σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα, λόγω του καιρού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο ηθοποιός Τσακ Νόρις
- Εφοδος του ελληνικού FBI στην επιχείρηση γνωστού γκαλερίστα
- CNBC: Δέκα επαγγέλματα που οι γυναίκες υπερτερούν έναντι των ανδρών
- Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Φουρνιέ και χάνει Παναθηναϊκό
- Κώστας Νικούλι: Το bullying στο σχολείο, οι Αθώοι και στο βάθος η Επίδαυρος
- «Πυρά» κομμάτων για την αοριστολογία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου
