Υπέγραψε στη Μπάρι ο διεθνής αμυντικός, Δημήτρης Βοσνακίδης
Το εξωτερικό αποτελεί πλέον όχι μόνο τρόπο διαφυγής από την... σκληρή ελληνική πραγματικότητα, αλλά και επένδυση καριέρας. Αυτό σκέφτηκε άλλο ένα ελληνόπουλο, ο Δημήτρης Βοσνακίδης, που κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην ιταλική Μπάρι. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για 3,5 χρόνια στον ιταλικό σύλλογο που αγωνίζεται στη Serie B και από το δεύτερο μισό της εφετινής περιόδου (όταν το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ) θα είναι σε θέση να πάρει τις πρώτες του παραστάσεις.
Το εξωτερικό αποτελεί πλέον όχι μόνο τρόπο διαφυγής από την… σκληρή ελληνική πραγματικότητα, αλλά και επένδυση καριέρας. Αυτό σκέφτηκε άλλο ένα ελληνόπουλο, ο Δημήτρης Βοσνακίδης, που κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην ιταλική Μπάρι.
Ο διεθνής με την Εθνική Νέων κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για 3,5 χρόνια στον ιταλικό σύλλογο που αγωνίζεται στη Serie B και από το δεύτερο μισό της εφετινής περιόδου (όταν το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ) θα είναι σε θέση να πάρει τις πρώτες του παραστάσεις.
Ο υψηλόσωμος στόπερ έγινε επαγγελματίας στον Πανθρακικό, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Σούπερ Λιγκ, προτίμησε να περιμένει, καθώς επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι της Μπάρι τον παρακολούθησαν στην Εθνική, πείστηκαν για τις ικανότητές του και επένδυσαν στο ταλέντο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νοσοκομείο στην Αγγλία έδιωξε τρεις φορές 20χρονη ασθενή χωρίς να την εξετάσει – Πέθανε σπίτι της
- Ένας ροφός, τα «θολά νερά» και το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα – Το σχόλιο Πολάκη για την ίδρυση της ΕΛΑΣ
- Η Αθήνα στις 10 πιο τουριστικά πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου – 10,2 εκατ. επισκέπτες το 2025
- Βρετανία: Στη δημοσιότητα νέα έγγραφα για τον διορισμό του Πίτερ Μάντελσον ως πρέσβη στην Ουάσινγκτον
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- Ο A$AP Rocky κλείνει το ευρωπαϊκό tour με συναυλία στην Αθήνα


