Η Έλεν Μίρεν ξαναντύνεται βασίλισσα Ελισάβετ για την «Ακρόαση»
Στο ρόλο που της χάρισε το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου επιστρέφει σύντομα η Έλεν Μίρεν. Η διάσημη ηθοποιός θα ξαναντυθεί «βασίλισσα Ελισάβετ Β'» για τις ανάγκες της παράστασης «Η Ακρόαση», που θα ανέβει στο θέατρο Gielgud του Γουέστ Εντ τον Φεβρουάριο. Το έργο, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Στίβεν Ντάλντρι, περιγράφει τις εβδομαδιαίες ακροάσεις της βασίλισσας με τους 12 πρωθυπουργούς που έχουν αναδειχθεί στη διάρκεια της μοναρχίας της.
Στο ρόλο που της χάρισε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου επιστρέφει σύντομα η Έλεν Μίρεν. Η διάσημη ηθοποιός θα ξαναντυθεί «βασίλισσα Ελισάβετ Β’» για τις ανάγκες της παράστασης «Η Ακρόαση», που θα ανέβει στο θέατρο Gielgud του Γουέστ Εντ τον Φεβρουάριο.
Το έργο, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Στίβεν Ντάλντρι, περιγράφει τις εβδομαδιαίες ακροάσεις της βασίλισσας με τους 12 πρωθυπουργούς που έχουν αναδειχθεί στη διάρκεια της μοναρχίας της.
Σύμφωνα με το BBC, το σενάριο της παράστασης το υπογράφει ο Πίτερ Μόργκαν, ο ίδιος που είχε γράψει και το σενάριο για την κινηματογραφική «Βασίλισσα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του
- Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε


