Πιο κοντά στον Ολυμπιακό πλέον ο Καββαδάς
Το σίριαλ που ακούει στο όνομα Βασίλης Καββαδάς συνεχίζεται. Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Παναθηναϊκού φαβορί για την απόκτηση του από τον Πανιώνιο είναι πλέον ο Ολυμπιακός.
Το σίριαλ που ακούει στο όνομα Βασίλης Καββαδάς συνεχίζεται. Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Παναθηναϊκού φαβορί για την απόκτηση του από τον Πανιώνιο είναι πλέον ο Ολυμπιακός.
Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» φτάνει τα 300.000 ευρω και είναι πλέον καθαρά θέμα διοίκησης των «κυανέρυθρων» αν θα τον παραχώρηση ή όχι.
Οι «πράσινοι» είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να μιλήσουν για τον παίκτη όσο εκείνος έχει μάνατζερ τον Νίκο Λώτσο, με τον οποίο δεν διατηρούν καλές σχέσεις ύστερα από τις υποθέσεις Μπατίστ, Καϊμακόγλου και Περπέρογλου.
Ο Καββαδάς επέλεξε να στηρίξει τον ατζέντη του, αφού επιθυμία του είναι να πάει στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία
- Η γη της ελιάς: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές
- Αχαΐα: 16χρονος νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο
- Εξεταστική: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία ανακριβή στοιχεία δεσμευμένων ΑΦΜ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Δήμος Δελφών δίνει κίνητρα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Άμφισσας
- Καμπανάκι από Παγώνη για γρίπη: «Το στέλεχος Κ έχει τρελή μεταδοτικότητα»

