Κάτι από την τελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος θύμιζε για τη Μάντσεστερ Σίτι η πρεμιέρα της στη premier league.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, αν και προηγήθηκε με τον Τέβες, βρέθηκε να χάνει μέσα στο γήπεδό της από την Σάουθάμπτον με 2-1, όμως με τέρματα των Τζέκο στο 72′ και Νασρί στο 80′, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να ξεκινήσει νικηφόρα 3-2 τη φετινή πορεία της.

Με νίκη ξεκίνησε και η Τσέλσι, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας της Γουίγκαν. Ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στο 1′ ο Ιβάνοβιτς άνοιξε το σκορ και στο 7′ ο Λάμπαρντ με πέναλτι έκανε το 2-0.

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με την αναμέτρηση της Εβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ