Porsche Panamera: Στο Παρίσι η… 5η και πρακτικότερη θύρα ενός 4θυρου coupe
Ένα πρωτότυπο που θα αναλάβει να αποτυπώσει την εικόνα μιας πρακτικότερης έκδοσης του τετράθυρου coupe σφυγμομετρώντας παράλληλα τις αντιδράσεις για την ενδεχόμενη έλευσή του, θα παρουσιάσει η Porsche στη διεθνή γαλλική έκθεση.
Την παρουσίαση μιας πρακτικότερης station wagon έκδοσης της Panamera φέρεται να ετοιμάζει η Porsche για τη διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας το φθινόπωρο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η πρακτικότερη έκδοση της Panamera η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα πορτ μπαγκάζ αλλά και πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτό χάρη στο ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα, θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην επερχόμενη γαλλική έκθεση με την προοπτική να ενταχθεί στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου, μαζί με τη δεύτερη γενιά του, το 2016.
Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί από τις αντιδράσεις του κοινού στο αρχικό concept που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι το Σεπτέμβριο και το οποίο θα λειτουργήσει ως ένα είδος σφυγμομέτρησης για την απόπειρα της Porsche να ωθήσει τα όρια της πέρα ακόμα από SUV και τετράθυρα coupe.
Μια απόπειρα που επιβάλλεται από το στόχο πωλήσεων της Porsche έως το 2018 στο πλαίσιο και της στρατηγικής του ομίλου VW αλλά και από τον ανταγωνισμό προτάσεων όπως η Shooting Brake εκδοχή της Mercedes-Benz CLS.