Νικηφόρο ξεκίνημα για την Ιαπωνία και τη Σουηδία
Η Ιαπωνία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό τουρνουά γυναικών στους Ολυμπιακός Αγώνες, επικρατώντας με 2-1 του Καναδά. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σουηδία επικράτησε εύκολα με 4-1 της Νότιας Αφρικής, με τις νικήτριες να έχουν εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς από το ημίχρονο (3-0).
Η Ιαπωνία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό τουρνουά γυναικών στους Ολυμπιακός Αγώνες, επικρατώντας με 2-1 του Καναδά.
Η Καβασούμι στο 33’ άνοιξε το σκορ για τις νικήτριες, με τη Μιγιάμα στο 44’ να σφραγίζει τους τρεις βαθμούς. Ο Καναδάς το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τέρμα της Τανκρέντι στο 55’ χωρίς όμως, να μπορέσει να φτάσει και στο γκολ της ισοφάρισης.
Εύκολα η Σουηδία 4-1 τη Νότια Αφρική
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σουηδία επικράτησε εύκολα με 4-1 της Νότιας Αφρικής.
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Σουηδέζες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 3-0. Η Φίσερ στο 8′ άνοιξε το σκορ, για να έρθει η Ντάλκβιστ στο 20′ να κάνει το 2-0 και στο 22′ η Σέλιν να κάνει το 3-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ η Μοντίσε μείωσε σε 3-1, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τη Σέλιν στο 63΄ πετυχαίνοντας το δεύτερό της προσωπικό τέρμα.
Η βαθμολογία:
Σουηδία 3
Ιαπωνία 3
Καναδάς 0
Νότια Αφρική 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο


