Κρίσιμη ημέρα στον ΟΣΦΠ για το θέμα Γκρέκο
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την Ρόμα και τον ατζέντη του Γκρέκο, παρά τα δημοσιεύματα για... σφήνα της Πεσκάρα για τον 26χρονο μέσο. Οι Ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή και ήδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ασχολείσαι με το δεύτερο χαφ που θέλει η ομάδα, με τον Ορμπάιθ να περιμένει στο ακουστικό του.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφή με την Ρόμα και τον ατζέντη του Γκρέκο, παρά τα δημοσιεύματα για… σφήνα της Πεσκάρα για τον 26χρονο μέσο.
Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι τη Δευτέρα υπήρξε ραντεβού των δύο ομάδων και την Τρίτη, θα μιλήσουν με τον παίκτη, ενώ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.
Την ίδια ώρα ο Ζαρντίμ αναζητά τον έτερο χαφ που θα είναι καθαρός κόφτης. Ο Ορμπάιθ παραμένει στη λίστα, με τον Ζαρντίμ να έχει ενστάσεις για την ταχύτητά του, έχοντας πάντα στα υπ’ όψιν και τον Τζαμάλ της Μπράγκα.
Όσο για τον στόπερ, ο μεγάλος στόχος παραμένει εδώ και καιρό ο Μπρούνο Αλβες, όμως είναι θέμα που θέλει πολλή υπομονή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχει αδιευκρίνιστα στοιχεία, λέει ο σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Μήνυμα από Τεττέη και Τζόλη για νίκη με την Ιταλία (vid)
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία παντοπωλείου – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο σκοπεύει να ακυρώσει την αποστολή πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία»
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη




