Απαγόρευση πώλησης της ταμπλέτας Galaxy 10.1 στις ΗΠΑ
Αμερικανίδα δικαστής δικαίωσε την Apple, ζητώντας από την Samsung Electronics να σταματήσει της πωλήσεις της ταμπλέτας Galaxy 10.1 στις ΗΠΑ. Πρόκειται για σημαντική νίκη της αμερικανικής Apple με τη νοτιοκορεάτική εταιρεία.
Αμερικανίδα δικαστής δικαίωσε την Apple, ζητώντας από την Samsung Electronics να σταματήσει της πωλήσεις της ταμπλέτας Galaxy 10.1 στις ΗΠΑ. Πρόκειται για σημαντική νίκη της αμερικανικής Apple με τη νοτιοκορεάτική εταιρεία.
Η δικαστής Λούσι Κοχ είχε αρχικά απορρίψει το αίτημα της Apple για απαγόρευση της ταμπλέτας και των smartphone Galaxy.
Ωστόσο, ομοσπονδιακό εφετείο ζήτησε από την Κοχ να ξανασκεφτεί το αίτημα της αμερικανικής εταιρείας για την ταμπλέτα Galaxy 10.1.
H Apple κατηγορεί τη Samsung ότι κατασκεύασε το Galaxy Tab 10.1., αντιγράφοντας την τεχνολογία που χρησιμοποιεί για τις οθόνες αφής.
Oι δύο εταιρείες βρίσκονται από τον Απρίλιο του 2011 σε δικαστική διαμάχη, η οποία έχει επεκταθεί σε αρκετές χώρες.
Πρόκειται για το νέο επεισόδιο στον «πόλεμο της πατέντας» που έχει ξεκινήσει από το 2010.
«Αν και η Samsung έχει δικαίωμα στον ανταγωνισμό, δεν έχει δικαίωμα στον αθέμιτο ανταγωνισμό, με το να πλημμυρίσει την αγορά με παράνομα προϊόντα» ανέφερε η Κοχ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Μαρέσκα: «Από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»
- Η νέα γενιά οδηγεί τις πωλήσεις – Πώς βοηθάει το ΑΙ τις επιχειρήσεις
- Ο Μάικλ Λάντον ήταν ένας πολύ αστείος τύπος, αλλά είχε «απαίσια παιδική ηλικία»
- Νέο μπλακ άουτ σε social media – Τι συνέβη με την Cloudflare



