Συν τέσσερις από την Τρίτη στην προετοιμασία της εθνικής μπάσκετ
Τέσσερις παίκτες επιπλέον θα έχει στη διάθεσή του ο Ηλίας Ζούρος για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στη Βραζιλία. Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης που ανεβάζει ρυθμούς, όσο και οι «Ιταλοί» Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης που ενσωματώνονται την Τρίτη (19/06) στην προετοιμασία εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βενεζουέλας (02-08/07), θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Τέσσερις παίκτες επιπλέον θα έχει στη διάθεσή του ο Ηλίας Ζούρος για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στη Βραζιλία.
Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης που ανεβάζει ρυθμούς, όσο και οι «Ιταλοί» Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης που ενσωματώνονται την Τρίτη (19/06) στην προετοιμασία εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βενεζουέλας (02-08/07), θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας (18/06), όταν και η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επέστρεψε από τη Λιθουανία, όπου άφησε καλές εντυπώσεις στα ματς με Ρωσία και την οικοδέσποινα του τουρνουά του Κάουνας, ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στην Αθήνα από την Τρίτη (19/06).
Ακολούθως, η «επίσημη αγαπημένη» ταξιδεύει την Παρασκευή (22/06) για τη Βραζιλία, όπου θα δώσει τρία φιλικά με Νιγηρία, Νέα Ζηλανδία και Βραζιλία στις 27, 28 και 29 Ιουνίου αντίστοιχα.
Μαζί με την αποστολή θα είναι και οι Ζήσης, Φώτσης και Μπουρούσης, οι οποίοι θα μπουν σταδιακά στον ρυθμό των προπονήσεων, με τον Φώτση να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
