Και τώρα πλέι οφ με… άστοχο στόχο για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Τα πλέι οφ που χαρίζουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι πλέον στο επίκεντρο της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα θα είναι και στα ισχυρά γκρουπ της uEFA σε περίπτωση πρόκρισης, ωστόσο οι «πράσινοι» αγωνίζονται σε ένα απολύτως αβέβαιο αύριο καθώς είναι πολύ πιθανό να μη μπορούν να... εξαργυρώσουν αυτή την πρωτιά. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την ΑΕΚ, οπότε ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έχουν κάθε λόγο να παλέψουν μέχρι τέλους. Εν τω μεταξύ η διοργανώτρια Αρχή προβληματίζεται για τις ημερομηνίες των αγώνων.
Τα πλέι οφ που χαρίζουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League είναι πλέον στο επίκεντρο της Σούπερ Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα θα είναι και στα ισχυρά γκρουπ της UEFA σε περίπτωση πρόκρισης, ωστόσο οι «πράσινοι» αγωνίζονται σε ένα απολύτως αβέβαιο αύριο καθώς είναι πολύ πιθανό να μη μπορούν να… εξαργυρώσουν αυτή την πρωτιά. Τ
ο ίδιο ισχύει βέβαια και για την ΑΕΚ, οπότε ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έχουν κάθε λόγο να παλέψουν μέχρι τέλους.
Σε αναζήτηση ημερομηνιών
«Πονοκέφαλο» προκαλούν στη Σούπερ Λιγκ οι βουλευτικές εκλογές, αναφορικά με τον καταρτισμό του προγράμματος των πλέι οφ.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προσανατολίζεται να ξεκινήσουν τα play offs την επόμενη Τετάρτη στις 2 Μαΐου, ωστόσο το πρόβλημα εντοπίζεται στη 2η αγωνιστική των παιχνιδιών κατάταξης.
Σύμφωνα με τη «Sportday», η αστυνομία απέστειλε έγγραφο στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, με το οποίο υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να γίνουν παιχνίδια το διάστημα 3-7 Μαΐου, λόγω των εκλογών.
Με βάση το πρόγραμμα της Super League, η 2η αγωνιστική είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στις 7 Μαΐου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εκλογές (06/05).
Πλέον, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» και η 2η αγωνιστική να μπορέσει να γίνει στις 7 Μαΐου.
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ
Παναθηναϊκός 4
ΠΑΟΚ 0
Ατρόμητος 0
ΑΕΚ 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου

