Present Perfect
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του τεύχος Vita Απριλίου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και κερδίστε πολύτιμα δώρα ομορφιάς. Ένα από αυτά είναι το πολυτελές ελιξίριο για τα μαλλιά που έχει γίνει ανάρπαστο, το Elixir Ultime του Κerastase: 10 τυχερές αναγνώστριες θα το κερδίσουν, αρκεί να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση που θα αναρτηθεί στο site, όταν κυκλοφορήσει το περιοδικό.
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του τεύχος Vita Απριλίου που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και κερδίστε πολύτιμα δώρα ομορφιάς. Ένα από αυτά είναι το πολυτελές ελιξίριο για τα μαλλιά που έχει γίνει ανάρπαστο, το Elixir Ultime του Κerastase: 10 τυχερές αναγνώστριες θα το κερδίσουν, αρκεί να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση που θα αναρτηθεί στο site, όταν κυκλοφορήσει το περιοδικό. Αλλά πάλι, και όσες δεν δουν το όνομά τους στη λίστα των τυχερών, ας μη στενοχωριούνται, γιατί η Kerastase τους προσφέρει 20% έκπτωση, προκειμένου να το αποκτήσουν.
Τυπώστε το παρακάτω κουπόνι-κάρτα και επιδείξτε το σε ένα κομμωτήριο που διαθέτει –φυσικά- τα προϊόντα της μάρκας. Μόνο προλάβετε, γιατί έχει μεγάλη ζήτηση. Το προϊόν κοστίζει 34 ευρώ χωρίς την έκπτωση και διαρκεί πολλούς μήνες.
Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase μέχρι 20/04/12
vita.gr
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στο Ίλιο
- Λεβερκούζεν: Η πόλη του Σταυρού & της Μπάγερ
- Βόλος: Με ιογενή μηνιγγίτιδα μαθητής δημοτικού – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
- ΗΠΑ: Η εταιρεία ταχυμεταφορών FedEx κατέθεσε αγωγή για να της επιστραφούν δασμοί και ακολουθούν κι άλλοι
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης λέει ψέματα με μεγαλύτερη ευκολία από ότι αναπνέει – Ακόμη να ζητήσει συγγνώμη;
- Τι αποκάλυψε ο Λαπόρτα για το συμβόλαιο του Μέσι πριν φύγει από τη Μπαρτσελόνα







