Κορυφαίος προπονητής ο Μουρίνιο κατά τον Μαραντόνα
Το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο έπλεξε για ακόμα μια φορά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο. Ο Αργεντινός θρύλος, αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζοντας ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά δεν έχει τα ίδια προτερήματα με τον Πορτογάλο, λόγω των εντυπωσιακών παικτών που έχει να διαχειριστεί.
Το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο έπλεξε για ακόμα μια φορά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο.
Ο Αργεντινός θρύλος, αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρντιόλα τονίζοντας ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά δεν έχει τα ίδια προτερήματα με τον Πορτογάλο, λόγω των εντυπωσιακών παικτών που έχει να διαχειριστεί.
«Λατρεύω τον Μουρίνιο! Σαν άνθρωπο, σαν προπονητή και τεχνικό, αλλά και σαν ψυχολόγο. Για μένα είναι ο κορυφαίος.
»Ο Μουρίνιο μπορεί να μετατρέψει ένα κέρμα σε τριαντάφυλλο και γι’ αυτό η αντιμετώπιση μου σε εκείνον είναι τόσο διαφορετική», σχολίασε ο Μαραντόνα μιλώντας για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Ο Πούτιν είναι έτοιμος για διάλογο με την ΕΕ, αλλά δεν θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία
- Ολυμπιακός: Έτσι θα διατεθούν τα εισιτήρια για το Final-4 στον κόσμο της ομάδας
- Ο Μαρκ Ράφαλο αποκάλυψε γιατί πολλοί σταρ δεν αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros
- Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε 17χρονο στο φάσμα του αυτισμού
- Συνδέεται το συμβόλαιο θανάτου του Μοσχούρη με τη δολοφονία Καραϊβάζ; Οι έρευνες των Αρχών και η δικογραφία στο θωρακισμένο ΙΧ
- Ένατο ύποπτο κρούσμα χανταϊού σε επιβάτη του κρουαζιερόπλοιου – Τι λέει ο ΠΟΥ




