Ο απαρηγόρητος Ζαραδούκας και το χαμένο Euro
Ο Γιάννης Ζαραδούκας τα έχει βάλει με την τύχη του, λέγοντας μάλιστα «Φέτος όλα μου πάνε στραβά». Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα (αγωνίζεται εκεί δανεικός απ' τον Ολυμπιακό) θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τη συμμετοχή του στο Euro λόγω της ρίξης χιαστών που υπέστει.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας τα έχει βάλει με την τύχη του, λέγοντας μάλιστα «Φέτος όλα μου πάνε στραβά». Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα (αγωνίζεται εκεί δανεικός απ’ τον Ολυμπιακό) θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τη συμμετοχή του στο Euro λόγω της ρίξης χιαστών που υπέστει.
«Ηταν γραφτό να μην πάω στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το καλοκαίρι. Ολα έγιναν ξαφνικά, σε μια στιγμή. Φέτος όλα μου πάνε στραβά. Ηρθα στον Ολυμπιακό και δεν έπαιξα λεπτό. Και πάνω που βρήκα τη φόρμα μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε η κακιά στιγμή να μου τα γκρεμίσει όλα. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου ούτε τράβηγμα δεν είχα πάθει!» δήλωσε ο «Ζάρα» στο «Goal» εμφανώς απογοητευμένος με όσα του συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο και συνέχισε.
«Ακουσα ένα δυνατό κρακ. Το κατάλαβα αμέσως ότι κάτι άσχημο συνέβη. Πονούσα πολύ και γι’ αυτό ξέσπασα σε κλάματα» κατέληξε ο διεθνής ακραίος αμυντικός, ο οποίος την Τετάρτη θα περάσει την πόρτα του χειρουγείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτελάτα και Μισοφόρια: Μια έκθεση ξεδιπλώνοντας τα γυναικεία εσώρουχα της φορεσιάς της Πάρου
- Χωρίς απαντήσεις η ιατροδικαστική για το ακέφαλο πτώμα στη Χαλκιδική – Πιθανόν ανήκει σε γυναίκα
- Αυτή είναι η «μεσίτρια» που φέρεται να οδήγησε στην αυτοκτονία τον Σπύρο Καλλέργη
- Αλυσίδα fast food χρησιμοποιεί ΑΙ για να παρακολουθεί πόσο «φιλικοί» είναι οι υπάλληλοι
- Tax Relief Eases Burden on Self-Employed and Vulnerable Groups
- Live: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League
