Μετατέθηκε για την Κυριακή το νέο ραντεβού Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς
Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την πορεία του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση με δεδομένη και τη σκληρή στάση της τρόικας ιδιαίτερα στο θέμα τωνεργασιακών σχέσεων. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επρόκειτο να συναντηθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ωστόσο, λόγω των επαφών του για το PSI, η συνάντηση μετατέθηκε για το μεσημέρι της Κυριακής.
πορεία του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση με δεδομένη και τη σκληρή στάση της τρόικας ιδιαίτερα στο θέμα τωνεργασιακών σχέσεων. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επρόκειτο να συναντηθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ωστόσο, λόγω των επαφών του για το PSI, η συνάντηση μετατέθηκε για το μεσημέρι της Κυριακής.
&source=in.gr">
Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την πορεία του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση με δεδομένη και τη σκληρή στάση της τρόικας ιδιαίτερα στο θέμα των εργασιακών σχέσεων.
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επρόκειτο να συναντηθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, ωστόσο, λόγω των επαφών του για το PSI, η συνάντηση με τους Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη μετατέθηκε για το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θέλει να προχωρήσουν όσο περισσότερο γίνεται οι διαπραγματεύσεις με τον Τσαρλς Νταλάρα για το PSI, προτού συναντηθεί και ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του.
Ήδη, από τις 3:30 το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται σε εξέλιξη και νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τσαρλς Νταλάρα, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο κ. Παπαδήμος δήλωσε πάντως αισιόδοξος ότι η συμφωνία για το «κούρεμα» θα ολοκληρωθεί «εντός των επόμενων ημερών» και εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, την ερχόμενη Δευτέρα.
Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Παπαδήμος θα επιδιώξει να αποσπάσει τη δέσμευσή τους πάνω στο νέο δανειακό πρόγραμμα, καθώς και στις απαιτήσεις που θέτουν οι δανειστές για τη χορήγησή του νέου δανείου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας