Ο Ζοάν Μακούν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Άστον Βίλα και ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Άλεξ ΜακΛις, με δηλώσεις του τόνισε ότι «κοιτάω τη μεσαία μας γραμμή χωρίς αυτόν», κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα ο Καμερουνέζος θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αλεξ ΜακΛις απαντώντας σε ερώτηση εάν ο 28χρόνος άσος έχει μέλλον στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ:

«Εξαρτάται. Ο λόγος που άφησα τον Ζαν να φύγει είναι πως έψαχνα για έναν μέσο με διαφορετικά στοιχεία. Δεν λέω πως δεν έχει μέλλον, θα ήταν ανόητο κάτι τέτοιο εκ μέρους μου, αλλά σαφώς και κοίταγα τη μεσαία μας γραμμή χωρίς αυτόν», τόνισε ο Σκοτσέζος προπονητής.

Τέλος ο Γέστε

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φραν Γέστε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπανί Γιας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ