Καλά τα νέα για Κατσίβελη και Μάντζαρη
Ανάσανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη.
Ανάσανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Ο νεαρός γκαρντ έχει απλώς αποκομίσει ένα αιμάτωμα στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μόνο λίγες ημέρες.
Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης

