«Ώρα για δουλειά» είπε ο Βαλβέρδε στους παίκτες
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2012, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Οι διακοπές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός. Συνάντηση Μαρινάκη - Βαλβέρδε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό μετά την πρωτοχρονιά.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2012, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Οι διακοπές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά» είπε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός.
«Οι διακοπές τελείωσαν. Ώρα για δουλειά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε: «Θα χρειαστείτε όλοι σας».
Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ζυγιστούν, έτσι ώστε, να φανεί το κατά πόσο τήρησαν το πρόγραμμα που τους είχε δοθεί κατά την διάρκεια της άδειας.
Συνάντηση Μαρινάκη – Βαλβέρδε μετά την πρωτοχρονιά
Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά θα τα πουν Μαρινάκης και Ερνέστο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και θα έχουν καταλήξει στους δύο παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας.
Ο ένας θα είναι τερματοφύλακας, και ο άλλος μεσοεπιθετικός που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα άκρα της επίθεσης, και δη στην δεξιά πλευρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης

