O Ολυμπιακός «σφραγίζει» την πρόκριση στην Ιταλία
Με προορισμό την Φλωρεντία αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» που θεωρούνται το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αντιμετωπίζουν το βράδυ του Σαββάτου (20:00) την Φιορεντίνα στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Len Trophy. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους «4», καθώς είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 11-7.
Με προορισμό την Φλωρεντία αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» που θεωρούνται το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αντιμετωπίζουν το βράδυ του Σαββάτου (20:00) την Φιορεντίνα στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Len Trophy.
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους «4», καθώς είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 11-7.
Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τις: Διαμαντοπούλου, Γκιλ, Ελ. Πλευρίτου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μ. Πλευρίτου, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Κότσια και Γαραντζιώτη.
Οι πολίστριες του συλλόγου του Πειραιά θα προπονηθούν στην πισίνα, που θα πραγματοποιηθεί ο προημιτελικός, την Παρασκευή στις 21:15 και το Σάββατο το πρωί στις 10:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων
- Έφτασε στην Αστάνα ο Ολυμπιακός – Υπό το μηδέν η θερμοκρασία (vids)
- Ο μεγαλύτερος αγώνας του Ρόμπι Φάουλερ
- Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Φωτιά σε κάδους στη Δροσοπούλου
- Προς αλλαγή του κανονισμού για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης – Πότε αναμένονται ανακοινώσεις
- Επιστροφή ενοικίου: Τι ισχύει για τις τροποποιητικές δηλώσεις – Οι προθεσμίες και οι πληρωμές


