Ο Μπόλονι τα γύρισε και τελικά μένει στην Τούμπα
Την φωτιά που άναψε μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν δηλώνοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ έσπευσε να σβήσει την Παρασκευή ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, στον οποίο διαβεβαίωσε ότι θέλει και θα παραμείνει στον πάγκο του Δικέφαλου, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ο ίδιος δημιούργησε.
Την φωτιά που άναψε μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν δηλώνοντας ότι υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ έσπευσε να σβήσει την Παρασκευή ο Λάζλο Μπόλονι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, στον οποίο διαβεβαίωσε ότι θέλει και θα παραμείνει στον πάγκο του Δικέφαλου, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ο ίδιος δημιούργησε.
Στη συνάντηση του Μπόλονι με τον Κωνσταντινίδη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει και σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» του απάντησε ότι κάτι τέτοιες δηλώσεις στην Ελλάδα παρεξηγούνται και δεν είναι καλό να περνάει τέτοιο κλίμα στους οπαδούς του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προειδοποίηση ΠΟΕΔΗΝ για τη γρίπη: Προσοχή από παιδιά και ενήλικες
- Κτήριο που σχεδίασε ο Βιτρούβιος ανακαλύφθηκε στην Ιταλία – Ποιος ήταν ο «πατέρας της αρχιτεκτονικής»
- Ρωσία: Η Βρετανία δεν πρέπει πλέον να αποκαλείται «Μεγάλη» λέει ο Λαβρόφ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη


