Ποδόσφαιρο και όχι πόλεμος, η εξήγηση του Γκομίς
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 7-1 της Λιόν, επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπαφετιμπί Γκομίς, σχολίασε το νεύμα του Ντομαγκόι Βίντα!
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 7-1 της Λιόν, επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπαφετιμπί Γκομίς, σχολίασε το νεύμα του Ντομαγκόι Βίντα!
Ο Κροάτης αμυντικός μετά από ένα από τα… πολλά γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, έκλεισε το μάτι στον Γκομίς, μια κίνηση η οποία συζητήθηκε από τον ευρωπαϊκό Τύπο, ωστόσο ο Γάλλος άσος, τόνισε πως δεν έγινε τίποτα το περίεργο.
«Ξέρετε, όταν παίζεις ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι κάνεις πόλεμο. Συναντηθήκαμε δύο φορές στο Champions League, αυτή την αγωνιστική σεζόν, γνωρίζουμε η μία ομάδα την άλλη και την σεβόμαστε αρκετά. Ήξερε πώς θέλαμε τα γκολ και ότι όταν σκοράραμε θέλαμε να παίρνουμε τη μπάλα γρήγορα για να δώσουμε συνέχει στο παιχνίδι πάρα πολύ γρήγορα», τόνισε ο Γκομίς.
Όμως ο Γάλλος άσος, δεν έμεινε εκεί, καθώς δήλωσε στην συνέχεια: «Τότε σε ένα από τα γκολ που πετύχαμε μου είπε χαριτολογώντας: Ξέρουμε θέλετε να πετύχετε γκολ, αλλά αφήστε μας και μας λίγο να παίξουμε. Αυτό ήταν, ότι και να λένε ότι ο πρόεδρος μας αγόρασε το παιχνίδι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας

