Με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι συναντήθηκε ο Λουκάς Παπαδήμος
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι είχε την Τρίτη στην Φρανκφούρτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΚΤ, η συνάντηση «είχε ως επίκεντρο τις πρόσφατες εξελίξεις και την τρέχουσα οικονομική πολιτική στην Ελλάδα».
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι είχε την Τρίτη στην Φρανκφούρτη ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΚΤ, η συνάντηση «είχε ως επίκεντρο τις πρόσφατες εξελίξεις και την τρέχουσα οικονομική πολιτική στην Ελλάδα».
Ο κ. Παπαδήμος συνοδευόταν από τον επικεφαλής του Οικονομικού του Γραφείου, κ. Γκίκα Χαρδούβελη.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο Λουξεμβούργο με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Γιούνκερ ζήτησε να δεσμευθούν γραπτώς οι πολιτικοί αρχηγοί με επιστολή τους πριν από την επόμενη συνάντηση του Eurogroup, στις 29 Νοεμβρίου, ότι θα εφαρμόσουν τα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητες δεσμεύσεις μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ερωτηθείς εάν η 19η Φεβρουαρίου θα είναι η ημερομηνία των εκλογών, απάντησε ότι αυτές θα γίνουν όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο που ανέλαβε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442