Το τυπικό σκέλος της ολοκλήρωσης της διπλής μεταγραφής απομένει πλέον για να ντυθούν και επίσημα στα ερυθρόλευκα του Πειραιά, οι Βιθέντε Αλφρέντο Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας, αφού οι δύο παίκτες πέρασαν το πρωί της Παρασκευής από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Όλα πήγαν καλά και το πρώην «δίδυμο» του Ολυμπιακού Βόλου, μένει μόνο να υπογράψει νέα συμβόλαια με τους πρωταθλητές Ελλάδας και από εκεί και πέρα θα ενσωματωθούν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα οι συνεργάτες του Βάσκου προπονητή κάνουν αγώνα δρόμο προκειμένου να εκδοθούν άμεσα τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών και να τεθούν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως, θεωρείται απίθανο να βρίσκονται στην αποστολή.

Τετ-α-τετ Βαλβέρδε με Μιραλάς

Η αντίδραση του Μιραλάς αναμφίβολα δεν ήταν η πρέπουσα την ώρα της αλλαγής του, με τον Βαλβέρδε να προχωράει κατά την αποψινή προπόνηση στις απαραίτητες κινήσεις.

Ηδη η διοίκηση τον έχει καλέσει σε απολογία και λογικά θα τον τιμωρήσει με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, όμως ο Βαλβέρδε αναμένεται να μιλήσει με τον Βέλγο για να πάρει εξηγήσεις, αλλά και να δει τους λόγους που ο Μιραλάς έχει πολλά νεύρα σε όλα τα παιχνίδια, αντιδρώντας έντονα σε πολλές διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες του έχουν στοιχίσει την κίτρινη κάρτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ