Η Μπάγερν επικράτησε 3-0 της Λεβερκούζεν στο Μόναχο και παρέμεινε στην κορυφή της bundesliga.

Η Γκλάντμπαχ με πέναλτι του Ντάεμς επικράτησε 1-0 της Νυρεμβέργης και ανέβηκε στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν που είναι σε εξέλιξη.

Για μία ώρα πρόβαλε αντίσταση η Φράιμπουργκ απέναντι στη Σάλκε. Η ομάδα του Γκελζενκίρχεν μέσα σε 13 λεπτά (62′-75′) μετέτρεψε το 1-1 σε 4-1 και πήρε τη μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 4-2. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο 60′ από τον Μετσέντλερ.

Ο Πίστζεκ χάρισε μεγάλο «τρίποντο» στη Ντόρτμουντ, επί της Μάιντς, με γκολ που πέτυχε στο 90′. Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Champions League επικράτησε 2-1 εκτός έδρας και ελπίζει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο ξεκίνημα της περιόδου, προκειμένου να μπει ξανά σε τροχιά τίτλου.

Η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Κλόπε: Βεϊντενφέλερ, Πίστζεκ, Σούμποτιτς, Χάμελς, Λόβε, Γκούντογκαν (86′ Μπλαζικόφσκι), Κελ, Μ. Γκότσε, Καγκάβα (74′ Λάιτνερ), Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι (75′ Μπάριος)

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Στουτγάρδη-Αμβούργο 1-2
(18′ Χάρνικ – 51′ Μπρουμα, 67′ Τέσε)

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Σάλκε-Φράιμπουργκ 4-2
(33′ Φαρφάν, 62′ Χούντελααρ, 67′ Χόλτμπι, 75′ Ραούλ – 3′ Σισέ, 83′ Γέντρισεκ)

Μάιντς-Ντόρτμουντ 1-2
(33′ Μίλερ – 64′ Πέρισιτς, 90′ Πίστζεκ)

Βόλφσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν 1-0
(63′ Ντεγιάγκα)

Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 1-0
(76′ πεν. Ντάεμς)

Αουγκσμπουργκ-Ανόβερο 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν 3-0
(5′ Μίλερ, 19′ Βαν Μπιούτεν, 90′ Ρόμπεν)

Και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου

Κολονία-Χοφενχάιμ
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Μπάγερν Μονάχου 18
Γκλάντμπαχ 16
Βέρντερ Βρέμης 13 -6αγ.
Χοφενχάιμ 12 -6αγ.
Ανόβερο 12
Σάλκε 12
Στουτγκάρδη 10
Ντόρτμουντ 10
Λεβερκούζεν 10
Νυρεμβέργη 10
Χέρτα Βερολίνου 9 -6αγ.
Βόλφσμπουργκ 9
Κολονία 7 -6αγ.
Μάιντς 7
Καϊζερσλάουτερν 5
Φράιμπουργκ 4
Αμβούργο 4
Άουγκσμπουργκ 4

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ