Πήρε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός στο Champions League
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 11-8 την «οικοδέσποινα» Πρίμορατς Κότορ για τηνη τέταρτη αγωνιστική του β' ομίλου της Α' προκριματικής φάσης του Champions League πόλο και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 11-8 την «οικοδέσποινα» Πρίμορατς Κότορ για τηνη τέταρτη αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ προκριματικής φάσης του Champions League πόλο και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «πράσινοι», οι οποίοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στην 5η και τελευταία ημέρα την Ποζίλιπο.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 2-3, 3-3.
Τα τέρματα της ομάδας του Φάνη Κουντουδιού πέτυχαν οι: Κομάντινα (3), Αφρουδάκης (2), Τσόκας (2), Στελλάτος, Κοκκινάκης, Κόχειλας και Δερμιτζάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απόφαση ονοματοδοσίας Σχολικού Γυμναστηρίου σε «Ιωάννης Ιωαννίδης»
- Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών
- «Βόμβα» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός για το κράνος με τους νεκρούς αθλητές
- Σαμουράι: Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο των άτρωτων πολεμιστών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών



