Ξύλο και εισβολή οπαδών στο… φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή
Ο τίτλος φιλικός αγώνας δεν ταιριάζει τστο ματς που έδωσαν Πανιώνιος και Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη, όπου οι παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τίτλος φιλικός αγώνας δεν ταιριάζει τστο ματς που έδωσαν Πανιώνιος και Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη, όπου οι παίκτες ήρθαν στα χέρια και οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Ριέρα, όταν στο 77′ χαφ κέρδισε ένα φάουλ, αλλά δεν ικανοποιήθηκε από την υπόδειξη του διαιτητή και εν ψυχρώ κλώτσησε τον αντίπαλό του!
Στη συνέχεια αποβλήθηκε ωστόσο τα νεύρα μεταφέρθηκαν και στην εξέδρα, αφού μερίδα οπαδών του Πανιωνίου εξεράγη με την απόφαση του διαιτητή, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν κατά του πάγκου της πατρινής ομάδας με μπουκάλια!
Οι παίκτες της φιλοξενούμενης αποσύρθηκαν, το ματς διακόπηκε για ένα 5λεπτο και όταν πλέον ξεκίνησε, ο διατητής σφύριξε τη λήξη στο 89′, ωστόσο όλοι πλεόν περιμένουν το… τρίτο ημίχρονο, αφού από το τι θα σημειωθεί στο Φύλλο Αγώνα, ο Πανιώνιος κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα», που μπορεί μέχρι και να του «αδειάσει» την έδρα για κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος!
Όσο για το σκορ οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-0 αλλά έχασαν περισσότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός
- Σχοινάς: Η Κύπρος να ζητήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ – Δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία
- «Εμπόλεμη ζώνη» χαρακτηρίστηκε το Στενό του Ορμούζ – Τι σημαίνει για ναυτικούς
- Ελευσίνα: Προσγειώθηκε το C-130 με 91 Έλληνες από το Αμπού Ντάμπι
- Η σημαία της ΕΕ έναντι του Τραμπ στα χέρια του Σάντσεθ – Η κυβίστηση Μακρόν και ο κατευναστικός Μερτς
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα





