Ο Λεμονής ζητά εξυπνάδα και ο Καραγεωργίου… πάντα τέτοια
Περισσότερη εξυπνάδα στο τέλος του αγώνα ζητά ο Τάκης Λεμονής από τους παίκτες του Πανιωνίου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε μετά το 2-2 στη Νέα Σμύρνη: «Τέτοια ματς θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά».
Περισσότερη εξυπνάδα στο τέλος του αγώνα ζητά ο Τάκης Λεμονής από τους παίκτες του Πανιωνίου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε μετά το 2-2 στη Νέα Σμύρνη: «Τέτοια ματς θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά».
Ειδικότερα, ο Τάκης Λεμονής είπε:
«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη φρεσκάδα του πρώτου, αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις να καθαρίσουμε το ματς. Κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε τη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος ξοδέψαμε αρκετές δυνάμεις με το πρέσινγκ, αλλά δεν είναι εύκολο να είμαστε τώρα στο επίπεδο που θέλουμε» είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιώνιου.
Και συνέχισε:
«Μπορούμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είναι θετικό να δημιουργούνται φάσεις όπως σήμερα. Δύο γκολ πετύχαμε και δεν είναι άσχημα. Μπορούσαμε άλλα δύο. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στο τέλος του αγώνα».
Τέλος για το γκολ της ισοφάρισης, είπε:
«Το γκολ του Φραγκουλάκη μας αφαίρεσε την ψυχολογία. Σε έναν αγώνα παίζει και ο αντίπαλος. Ο Εργοτέλης κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι η ίδια ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη νομίζω. Ο Πανιώνιος είναι σε καλό δρόμο. Χρειαζόμαστε περισσότερη διάρκεια».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου τόνισε:
«Νομίζω ότι τώρα που τελείωσε το ματς, τέτοια ματς θα μας κάνουν καλύτερη τη χρονιά. Ήταν πολύ όμορφο παιχνίδι αν και αυτή την εποχή οι ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το θέαμα.
» Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι δύο φορές επανήλθαν στο ματς έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται, θα φανεί χρήσιμος και θα μας βοηθήσει από ψυχολογικής άποψης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- At Davos, AKTOR CEO Urges EU to Move Faster on LNG
- Από την Bundesliga στο McDonald’s: Η δεύτερη ζωή του Αλεξάντερ Νούρι
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου – Το ωράριο λειτουργίας
- Τι συμβαίνει με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο – Γιατί θα μείνει εκτός δράσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/john-hernandez-i1TgEOhyH48-unsplash-315x220.jpg)













































![Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_golden_world-1-315x220.jpg)



![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442