Ρεκόρ πωλήσεων για το άλμπουμ της Έιμι Γουάινχαουζ «Back to Black»
Το Back to Black της Έιμι Γουάινχαουζ έγινε το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Βρετανία για τον 21ο αιώνα, αποκάλυψε η επίσημη εταιρεία των τσαρτ (OCC). Το άλμπουμ έχει πλέον πουλήσει 3,26 εκατομμύρια αντίτυπα.
Το Back to Black της Έιμι Γουάινχαουζ έγινε το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Βρετανία για τον 21ο αιώνα, αποκάλυψε η επίσημη εταιρεία των τσαρτ (OCC).
Το άλμπουμ έχει πλέον πουλήσει 3,26 εκατομμύρια αντίτυπα, ξεπερνώντας σε πωλήσεις το άλμπουμ του Τζέιμς Μπλαντ Back to Bedlam (2005).
To Back to Black βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτ για τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας στις 23 Ιουλίου.
Το No Angel της Dido είναι το τρίτο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία.
Στα βραβεία του MTV ο Τόνι Μπένετ θα παρουσιάσει αφιέρωμα στην Έιμι Γουάινχαουζ. Σε αυτό θα προβληθούν εικόνες από τον Τόνι Μπένετ και την Έιμι Γουάινχαουζ στη διάρκεια της ηχογράφησης του τραγουδιού Body and Soul.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»





