O κόσμος κουράστηκε από τα παραληρήματα, το σχόλιο της ΝΔ για την ομιλία του Γ.Παπανδρέου
Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει τα παραληρήματα του κ. Παπανδρέου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Κριτική και από τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει τα παραληρήματα του κ. Παπανδρέου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
«Αφού οδήγησε τη χώρα στα όρια της κατάρρευσης, ψεύδεται και βρίζει για να διασωθεί ο ίδιος από την κατάρρευση» τόνισε ο κ. Μιχελάκης.
«Ενώ η χώρα είναι στην ουσία ‘κλινικά νεκρή’, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιδίδονται σε μια στείρα, άνευ ουσίας και ευτελισμένη αντιπαράθεση. Η εικόνα της ηγεσίας των δύο κατεστημένων κομμάτων δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα υπεύθυνων ηγετών. Ο ένας παρασύρει τον άλλο σε ακρότητες και οι δύο μαζί δυναμιτίζουν την ανάγκη εθνικής συνεννόησης» τονίζει ο ΛΑΟΣ.
Ο ΣΥΝ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι τα όποια επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης έχουν τελειώσει, όπως και τα τελευταία υπολείμματα λαϊκής της νομιμοποίησης.
«Η ανεργία, η φτώχεια, η ύφεση και ο εγκλωβισμός της χώρας στα αδιέξοδα νέων μνημονίων είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που βυθίζει τη χώρα στην οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.»
Η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η ανάσα που πήρε η χώρα μας από τις αποφάσεις της πρόσφατης συνόδου κορυφής των Βρυξελλών απαιτεί άμεση αλλαγή πολιτικής στο εσωτερικό επίπεδο της χώρας.
» Πρέπει να υπάρξουν ριζοσπαστικές διαρθρωτικές αλλαγές, ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας των αδύναμων στρωμάτων, πάταξη της φοροδιαφυγής, της παραοικονομίας και της διαφθοράς καθώς και η προώθηση ενός αποτελεσματικού προγράμματος ανάπτυξης. Καμιά μικροκομματική λογική που οδηγεί σε πανηγυρισμούς ή σε καταστροφολογία δεν αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τα βάρη της κοινωνίας.»
Σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί τον πρωθυπουργό, αντί να πανηγυρίζει, να προχωρήσει στην υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, με ρεαλισμό και τόλμη.
«Δεν μπορούν να συνεχίσουν με αναβολές, καθυστερήσεις, παλινωδίες και συμβιβασμούς. Έτσι, ούτε μεγάλες τομές γίνονται, αλλά ούτε και σημαντικά πρωτογενή πλεονάσματα επιτυγχάνονται ώστε να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442