Η ομάδα χάκερ LulzSec «χτύπησε» μέσα ενημέρωσης του ομίλου Μέρντοκ
Η ομάδα χάκερ LulzSec επέστρεψε στη δράση, «χτυπώντας» ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ. Στο, δε, πρωτοσέλιδο της βρετανικής ταμπλόιντ Sun ανήρτησαν ψευδή αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου, σημειώνοντας ότι βρέθηκε νεκρός «έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα».
Η ομάδα χάκερ LulzSec επέστρεψε στη δράση, «χτυπώντας» ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοκ. Στο, δε, πρωτοσέλιδο της βρετανικής ταμπλόιντ Sun ανήρτησαν ψευδή αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο TechCrunch, η ομάδα LulzSec εμφάνισε στην πρώτη σελίδα της Sun την ψευδή πληροφορία σύμφωνα με την οποία «ο Ρούπερτ Μέρντοκ, αμφιλεγόμενος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, βρέθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, νεκρός στον κήπο του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα.
Αργά χθες το βράδυ οι χρήστες του Ίντερνετ που ήθελαν να επισκεφθούν την πρώτη σελίδα της Sun περνούσαν κατευθείαν στο Twitter της LulzSec για να διαβάσουν το εξής μήνυμα: «Έχουμε καταλάβει τη Sun/News of the World… δεν πρόκειται παρά για την φάση Νο 1 – περιμένετε να δείτε τη Lulz τις επόμενες ημέρες».
Στις 25 Ιουνίου η LulzSec είχε ανακοινώσει το τέλος των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μία εκστρατεία 50 ημερών που έφερε στο φως το πόσο ευάλωτα σε επιθέσεις είναι τα συστήματα πολλών κυβερνητικών και ιδιωτικών οργανισμών, όπως η CIA και η βρετανική αστυνομία.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας