Επέστρεψε στον Εργοτέλη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης
Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η διοίκηση του κρητικού συλλόγου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος, αφού έμεινε ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά», υπέγραψε στη συνέχεια τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά» δήλωσε ο Κουτσιανικούλης.
Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η διοίκηση του κρητικού συλλόγου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος, αφού έμεινε ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά», υπέγραψε στη συνέχεια τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ύστερα από την επίτευξη της συμφωνίας, ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη το διάστημα 2007-2009, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά. Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
