
Γενικός διευθυντής αναλαμβάνει στην Χαποέλ Χολόν ο Πίνι Γκέρσον
Τη θέση του γενικού διευθυντή της Χαποέλ Χολόν αποδέχτηκε ο Πίνι Γκέρσον. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και της εθνικής Βουλγαρίας αποφάσισε να παραμείνει στο χώρο του μπάσκετ από άλλο πόστο, ύστερα από ένα χρόνο εκτός προπονητικής. «Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ανοίγει μία καινούρια σελίδα στην καριέρα μου» δήλωσε.
Τη θέση του γενικού διευθυντή της Χαποέλ Χολόν αποδέχτηκε ο Πίνι Γκέρσον. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και της εθνικής Βουλγαρίας αποφάσισε να παραμείνει στο χώρο του μπάσκετ από άλλο πόστο, ύστερα από ένα χρόνο εκτός προπονητικής.
«Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ανοίγει μία καινούρια σελίδα στην καριέρα μου. Είναι πρόκληση για μένα και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ, αξιοποιώντας την εμπειρία μου. Δεν θα μπω στα χωράφια του προπονητή. Για μένα σημασία έχει να γίνεται ομαδική δουλειά. Στόχος μου είναι να φέρουμε όλοι μαζί τη Χάποελ Χολόν σε καλύτερη θέση από αυτή που την παραλάβαμε» δήλωσε ο 60χρονος προπονητής.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Χαποέλ Χολόν τερμάτισε στην έβδομη θέση του ισραηλινού πρωταθλήματος με ρεκόρ νικών-ηττών 11-16.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: για φιλοκυβερνητική μεροληψία καταγγέλλουν την Επιτροπή CONT του Ευρωκοινοβουλίου οι ευρωβουλευτές της αντιπολίτευσης
- Δήμαρχος Λοκρών: Ζητούμενο η οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χαμογελαστή έσβησε την τούρτα γενεθλίων της για τα 93 χρόνια
- Φουλάρει για το «μπαμ» του καλοκαιριού η Μπαρτσελόνα: «Επίσημη πρόταση για τον Άλβαρες»
- Εκδήλωση προς τιμήν του καταξιωμένου γλύπτη Μεμά Καλογηράτου διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων
- ΗΠΑ – Ιράν: «Τρίζει» η εύθραυστη εκεχειρία – Επιβεβαίωση CENTCOM, στοχοποιήθηκε αμερικάνικη βάση στο Κουβέιτ


