Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Εθνική μετά την πρώτη μέρα των αγώνων με το Μονακό στην συνάντηση-μπαράζ για το Κύπελλο Ντέιβις, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α Θεσσαλονίκης. Η ελληνική ομάδα έχασε και τα δυο παιχνίδια στο Απλό. Πλέον για να παραμείνει στην 2η κατηγορία της Ευρωαφρικάνικης Ζώνης θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία υπολειπόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό Διπλό. Στον 1ο αγώνα του Απλού ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ηττήθηκε από τον Ζαν Ρενέ Λισνάρ με 6-2, 3-6, 7-5, 7-5 ενώ στη συνέχεια ο Θόδωρος Αγγελίνος λύγισε με 3-6, 7-6 (5), 6-4, 6-4 από τον Μπενζαμίν Μπαλερέ.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.