Βελιτωμένη πρόταση της ΑΕΚ στον Μανωλά
ΗΑΕΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Κώστα Μανωλά με 10% παραπάνω αποδοχές (από τα 800.000 ευρώ που προσέφερε), συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Αν η απάντησή του (που ζητήθηκε μέσα στις επόμενες 48 ώρες) είναι θετική, θα ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
ΗΑΕΚ κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Κώστα Μανωλά με 10% παραπάνω αποδοχές (από τα 800.000 ευρώ που προσέφερε), συν μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.
Συγκεκριμένα η«Ένωση» προσφέρει πλέον στον νεαρό διεθνή τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 255.000, 290.000 και 330.000 ευρώ (875.000 συνολικά) συν κάποια μπόνους (75.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος, 10.000 ευρώ για κατάκτηση του Κυπέλλου και πρόκριση στους ομίλους του Europa League και 1000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του στη σεζόν).
Αν η απάντησή του (που ζητήθηκε μέσα στις επόμενες 48 ώρες) είναι θετική, θα ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Αντίθετα αν επιμείνει στις προηγούμενες απαιτήσεις του (1,2 εκατ. ευρώ+15% ποσοστό μεταπώλησης+ρήτρα 2 εκατ.), του διεμηνύθηκε πως θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση πρότασης για να πάρει από τώρα μεταγραφή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι


