Γερουλάνος και Μπιτσαξής στη Βουλή για τα «στημένα» ματς
Ο φάκελος των «στημένων αγώνων» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανοίγει την Πέμπτη στη Βουλή και το απόγευμα η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα έχει βασικό θέμα συζήτησης το γνωστό «koriopolis», για το οποίο θα παραστούν και θα τοποθετηθούν ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής. Από την τοποθέτηση του κ. Γερουλάνου, η Επιτροπή θα αποφασίσει για το εάν την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κληθούν ενώπιον της υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο ομόλογός του στη Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο φάκελος των «στημένων αγώνων» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανοίγει την Πέμπτη στη Βουλή και το απόγευμα η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα έχει βασικό θέμα συζήτησης το γνωστό «koriopolis», για το οποίο θα παραστούν και θα τοποθετηθούν ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
Οι δύο άνδρες θα αναλύσουν τις ενέργειες της Πολιτείας στο θέμα της διαφθοράς, των προσυνεννοημένων («στημένων») αγώνων και τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου. Επίσης αναμένεται να αναφέρουν τις προβλέψεις και τις προσδοκίες τους για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι έρευνες.
Από την τοποθέτηση του κ. Γερουλάνου, η Επιτροπή θα αποφασίσει για το εάν την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κληθούν ενώπιον της υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο ομόλογός του στη Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής
- Τσουκαλάς: «Καλούμε τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας για να φύγει η Δεξιά» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα



